Kontakt: (+34) 685 907 244

San Rafael

En fantastisk lyxvilla i San Rafael!

Välkommen till Casa Nova som är en fantastisk villa med en boyta om makalösa 700 kvadratmeter! Här finns verkligen allt man kan önska sig av ett semesterboende. Villan är strikt och modern med materialval av högsta kvalitet.

Belägen i San Rafael endast 7 minuter ifrån Nerjas centrum, med en utsikt som verkligen innehåller allt. Ifrån villans alla terasser så ser man havet, bergen och de gröna dalarna. Villans höga fria läge ger en fantastisk utsikt i alla väderstreck.

Man kommer in till villan genom en automatisk port, och ett dubbelgarage med havsutsikt! Innanför den pampiga entrén möts man av vardagsrum, matsal och bar i ett och samma rum. Efter hela långsidan är ytterväggen helt glasad med terass under tak.

Bara detta rum är på nästan 200 kvadratmeter! Vardagsrumsdelen är möblerad med stora soffor, vedkamin och anslutande bar. Matsalsdelen domineras av ett platsbyggt matbord i svart marmor, med plats för 16 ätande.

En halv trappa ner ifrån matsalen nås köket, som är fullt utrustat med allt ifrån dubbla ugnar till ett kylrum! Ifrån köket går man ut i trädgården med angränsande terrass, och matbord ute under tak.

Ovanför köket finns ett stort dubbelrum, som kan nyttjas som familjerum vid behov. En trappa upp ifrån vardagsrummet finns en fantastisk svit, med ett åttakantigt dubbelrum, med utsikt åt alla väderstreck.

Ifrån sovrummet når man ett fullt utrustat badrum med jacuzzi, och återigen utsikt åt alla väderstreck. Ifrån sviten når man tre olika solterrasser. Här uppe kan man alltid välja sol eller skugga efter önskemål.

En trappa ner ifrån vardagsrummet nås man av tre stora dubbelrum med egna badrum. Ifrån dessa rum går man direkt ut till den stora infinity-poolen med tillhörande jacuzzi. På detta våningsplan finns det också ett separat badrum och wc, att användas vid pool-bad.

Väl ute vid poolen så når man en gigantisk terrass, som i ena riktningen mynnar ut i matplatsen utomhus. Åt andra hållet nås en lägenhet med två dubbelrum, badrum, vardagsrum och ett fullutrustat kök.

En trappa ner från pool-området så kommer man till “lekrummet”. På en yta över 100 kvadratmeter finns bordtennis, snooker, biljard, dart och ett mindre gym med både löpband och roddmaskin. Här kan alla generationer roa sig!

Nedanför “lekrummet” ligger den egna tennisbanan. Banan har höga murar som omgärdar. Det gör att man kan spela i skugga vissa tider på dagen. Givetvis så finns det rackets att låna, om man inte har egen utrustning.

Villa Casa Nova har sängplatser för 14-16 personer, men övriga ytor för betydligt fler. Här kan man välja att vara social, eller dra sig tillbaka för egen tid. Villan är därför perfekt för större sällskap, gärna med blandade generationer. Det finns något för alla på Casa Nova!

Dela Denna